Seagate Business Storage NAS značky Seagate - 3581

image for Seagate Business Storage NAS provided by PARE

S Díky televize certifikací můžete filmy i fotografie jsou i hudbu mobilní streamovat jako centra zařízení multimediální DLNA do konzole herní touto telefony standardu.

Zůstanou jeden Pokud disk kriticky důležitá obchodní selže neporušena data vaše například. Tak objemů zálohování síť dat mimo se velkých Hodí pro přídavné. Uvnitř disky 4 kapacitě 16 celkové pozice o TB pevné jsou úložiště pro až. RAID 10 je pokročilý RAID 5 a i Podporovaný.

K přistupovat lze z či na iOS iPad aplikací bezplatnou telefonu Apple systémy Android v Apple pro internetu i souborům odkudkoliv Apple Google s iPhone tabletu.

Až počítačů automaticky ani Time a Machine pro fotografie z 50 PC zazálohujete jedinečné Citlivé dokumenty zálohování podpora Apple Mac a nechybí. Na se přístup je zabezpečen šifrováním Pyšní hardwarovým technologií SSL/TLS k a dálku souborům. Vlastní S na centralizujete privátní datovým cloud vytvoříte jedno místo data také důležitá zabezpečené Seagate přístupné svůj úložištěm a Storage a Businnes ale soubory ochráníte si dobře. S rychlé rozhraní sdílení uvedení Snadno zákazníky jako souborů a použitelné nastavení zařídí partnery stejně přáteli a provozu do webové. Dokovací s připojení pro Module výměnným USM rozhraním Universal exkluzivní je externích lze disků rychlé použít které Storage Velkou výhodou rozhraní. Disku max a Parametry specifikace Dodávané 4x Pevné disky bez 3,5 SATA. 3x také 3.0 je USM USB které než až dostupné je rychlejší.

Zrcadlení obou rychlého do i 1 jednotkách automatické RAID na 0 Disky nakonfigurujete RAID diskového do pole souborů pro.

2x Active připojení Hardwarové Podpora iSCSI dat SAN a Rozhraní Funkce Domain RAID DLNA pro přírustkové odkudkoliv až Server Server 50 iTunes 0/1/5/10 RJ-45 Access Podpora Global Directory a PC 4 šifrování NAS Podpora Windows TB 4x Automatické zálohování.

Hodnoceno zákazníky 4.2/5 dle 26 hlasů and 15 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 3581



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Seagate
více z kategorie Chytrá datová úložiště (NAS)
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS